27 mars

och nu har vi avslutat vår fjärde skolvecka härnere. bara åtta kvar. helt galet.

i onsdags fick vi veta att det skulle komma typ 100 nya elever till skolan idag så att vår och veronicas grupp skulle vara tvugna att ha lektioner på eftgermiddagen, från fem till nio, istället för mellan halv tio och halv två som alla andra dagar.
gött, tänkte vi, då blir det fest på torsdag!
och det blev det, en del iallafall.
vi började hemma hos oss som vanligt. Holländarna brukar skratta åt oss för vi kommer alltid väldigt sent till deras förfester och är alltid redan stenpackade (om man jämför med dom iallafall, som får sin topp runt typ tre på natten istället) när vi kommer dit.
Igår kom vi dit i hyffsad tid iallafall, så vi hann med o festa lite där också och det var kul. jag o åsa visade våra "svenska" dansmoves så som "fiskaren", "lassot", "klippa gräset" och "spela pingis" och det tyckte tjejerna verkligen var skitkul. "Are all swedes dancing like that at a club?!"
Sen hittade vi även en kortlek och jag visade mina skills som spådam. Otroligt kul när alla fyra jag spådde valde amerikanska Cody som person när de skulle säga en som de hatade. Och ja, han är jääävligt jobbig, och väldigt amerikansk, so no wonder.
Det absolut tuffaste under kvällen var när max och wauter började beatboxa i köket och Cody och Codys amerikanska vän Cody, (ja de heter Cody båda två), började ett rap-battle! De var skitgrymma, lite 8 mile-feeling över det hela.
Kvällen avslutades med megafull max och depp i köket, vilket kanske inte var det roligaste alternativet till att avsluta kvällen på, men ganska skönt o gå o lägga sig i tid, alltså tre. gud.

idag har vi inte gjort någonting ungefär, förutom max o veronica som tog sig in till stan o äntligen köpte den efterlängtade gitarren till max. han sitter på sitt rum o försöker lära sig Crazy med britney spears just nu. kul.
Lektioner på kvällen var inte kul alls, det kändes extremt drygt o sitta i klassrummet klockan åtta.

Imorrn blir det malaga centrum för besök på alcazaba, ett stort slott eller något. det blir nog bra.


Kommentarer
Postat av: frank

MINA FINA FLICKOR!

miss ya

2009-03-28 @ 09:44:10
URL: http://domlekerbara.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0