7 april



Och semana santa har börjat! Påsk är helt galet härnere, de håller på med "korståg" hela veckan lång. Vi ska åka in o kolla på det imorrn och då blir det bilder och bättre förklaring. Fast fact; Antonio Banderas is in town! :D

Lördagskvällen spenderas med hela familjen framför Sin City, och det var riktigt skönt med en chillkväll. Söndag blev inte lika strandig som jag hade velat, med moln på hela himlen när jag vaknade. Det blev ännu mera chill och jag fick äntligen prata med min martin på skype igen :) mumma.

Igår solade vi på taket och sen tog vi tjejer bussen in till Malaga för en rejäl shoppingtur på shoppingcentret vid tågstationen, alltså HM! Vi fick alla med oss en hel del tillbaka och insåg att vi nog inte ska shoppa så mkt mer förrän i maj, när vi vet hur mkt pengar vi har kvar.

Nu har vi precis ätit och snart ska jag kanske träna. På tiden tror jag, jag blir trött av att gå uppför trapporna här nu :/ Sen blir det kanske fashionshow, om åsa får som hon vill.. tror inte max kommer tycka om det, men det är nog han som ska vara vår publik iallafall.

Och just det! Jag fick påskpaket på posten idag! :D Det skramlade och lät så jag kan gissa på smågodis, men vågar inte öppna förrän på påskafton. tack mamma o pappa!

Och för er andra som känner för att förgylla min dag;
Ellen Johansson
Sprachcaffe / Academia Málaga PLUS
Pasaje Antonio Barcelo Madueño
290 17 Málaga
España

Puss :)

Kommentarer
Postat av: Olivia

Klart ni ska ha fashion show och vi vill ha riktigt heta bilder på er hetton sen :)Pooose for the camera Ellen!

2009-04-08 @ 20:29:59
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0